dilluns, 26 de març del 2018

ASSAIG AMB LA LARA DÍEZ

L'alumnat de 2n de BAT d'arts escèniques va poder comptar amb la presència de l’autora del guió a l’institut, Lara Díez Quintanilla, actriu, directora i dramaturga, per supervisar la posada en escena i la interpretació de l’obra. 


Ens va donar un cop de mà molt important per acabar d’arrodonir l’espectacle. Van ser unes hores intenses i vertiginoses de treball, i una lliçó d’interpretació, a més de donar- nos molts consells i idees per aprofitar l’espai escènic.


La Lara és llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona i en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment treballa com a actriu al programa de sàtira política de TV3 “POLÒNIA” i a les obres de teatre “La noia de la làmpada” de Marta Aran, Háblame de Lorca, Miguel de Retret Teatre i Jocs Perillosos de LA VOLCÀNICA. Va obtenir el premi Zapping 2017 a millor actriu. És la creadora dels espectacles “Notícies del futur”, “Jocs perillosos” (ambdós premiats al Festival Píndoles 2016 i 2017 respectivament) i “Herència abandonada” que es troben en gira per Catalunya i Balears.
GRÀCIES LARA!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada